|
Post by Milan on Apr 21, 2018 9:11:38 GMT -1
Na cemu najvise volite da svirate od gitara koje imate (ili na cemu svirate ako imate jednu). Ali ne samo slike, nego malo detalja
|
|
|
Post by Milan on Apr 21, 2018 9:38:01 GMT -1
Squier standard iz devedesetih. Ubaceni su drugi magneti (ocigledno). U bridzu je sd hot rails koji radi neverovatno dobro i splituje se. Na neck poziciji je neki kinez no name, ali ima jako dobar ton. Samo nije pogodan za ultra haj gejn svirku. Gitara ima jako tanak vrat (sto odgovara mojim cevapima od prstiju) i posto sviram za stepen spusten stim, iz disa, jako je meka za sviranje. da citiram drugara "kao paucina". Razlog sto sviram iz tog stima (jer me svi pitaju kad uzmu gitaru, sto) je taj sto sam ceo zivot skidao bendove koji sviraju iz tog stima (Nirvana, Alice in chains, G"n"R, Motorhead, Hendrix, SRV). Naravno nisam samo to skidao, ali mi je lakse da sa spustenog povisim za jedan (kapodaster) pa da skinem, nego obrnuto. Sad imam jos jednu gitaru koja je u standardnom stimu (j&d prs kopija) pa nemam vise tih problema. Nju trebam malo da sredim, pa ce na prodaju jer mi ne lezi bas vrat kako bi voleo. Ali za tako neke stvarcice mi je ok. Inace je i to dosta dobra gitara. Naravno, nije telac idealan, moze dosta stvari da se promeni da bi bio bolji, ali ne bi menjao nista. Od prvog trenutka kad sam je uzeo u ruke mi je bas legla, a i zvuk koji daje je bas kako ja volim. Trebalo mi je mmozda pola sata sa pedalom koja mi odgovara (najobicniji tajvaski ds1) da nadjem sta mi treba. Tako da je to moja idealna kombinacija. Mozda iz navike ali vise mi odgovaraju tanji pragovi. Svirao zam Ibaneza sa dzambo i nekako mi je neprirodno
|
|
|
Post by coca on May 27, 2018 16:02:29 GMT -1
Imam Epiphone-a LP Custom-a 2008 godiste,sa Shadow magnetima na njemu,to mi je u proteklih nekoliko meseci najcesca radna gitara,Aria STG ia 87 godine custom-izovana od starne mene sa mojim magnetima u middle i neck poziciji u bridge-u vintage Epiphone Hum,Telecaster Hand Made (moj rad) 52 sa mojim magnetima,Telecaster Deluxe 72 Hand Made (moj rad)... Pozz.!!!Coca!!! P.S.:fotke kacim naknadno kad ugrabim vreme....
|
|